Obținerea unei finanțări este subiect delicat pentru antreprenori. De multe ori, lipsa ei este și începutul declinului unei afaceri, ori o piedică în evoluția ei .

Colaborarea cu băncile este birocratică, iar obținerea unui împrumut o procedură de durată. În acest context, o soluție pentru o finanțare accesibilă este să apelezi la serviciile unui IFN – alternativă cu produse financiare personalizate după nevoile fiecărui client.

Potrivit consultanților financiari, una dintre cele mai versatile variante de împrumut nebancar este contractarea unui credit cu garanție imobiliară. Prin intermediul lui, pot fi obținute sume cuprinse între 9.000 lei și 5.000.000 lei, cu dobânzi fixe. Indiferent de valoare, un credit cu ipotecă este obținut în maximum 24 de ore, dar cei interesați pot afla în doar 10 minute dacă se califică pentru el.

Cum poți obține un credit cu ipoteca?

Dacă dorești să contractezi acest tip de finanțare pentru compania ta, nu ai nevoie decât de actele constitutive ale Societății (CUI, Act constitutiv) și de documentele privind garanția – se acceptă case, apartamente, vile, terenuri agricole și intravilane, spații industriale, spații comerciale (Act proprietare, Cadastru, Intabulare).

Contractul de împrumut cu garanție imobiliară se realizează pe o perioadă de până la 36 de luni, dar există posibilitatea de prelungire. Ca un avantaj suplimentar, se oferă 7 zile perioadă de grație, în care nu sunt percepute penalități pentru neachitarea la data scadentă a dobânzii.

De ce un împrumut nebancar – credit cu garanție imobiliară?

  • Afli în 10 minute dacă primești creditul, fără proceduri complicate, fără zile întregi de așteptare.
  • Poți obține sume care să acopere nevoile afacerii tale: fie pentru achiziția de bunuri, investiții imobiliare, echipamente, fie pentru susținerea activității curente.
  • Odată aprobat împrumutul, ai în cont banii chiar a doua zi.
  • Nu este perceput comision de analiză sau de administrare.
  • Transparență: nu există comisioane ascunse.
  • Versatilitate. Ai posibilitatea de a returna împrumutul în două moduri: rate lunare egale sau bullet (se plătește lunar doar comisionul, iar la finalul perioadei contractuale împrumutul inițial).
  • Te deplasezi o singură dată, pentru semnarea documentelor.

Peste toate acestea însă, beneficiezi de expertiza de peste 9 ani a unor consultanți financiari, care caută de fiecare dată să ofere soluții personalizate.

Contactează-ne, iar noi vom finanța evoluția business-ului tău!