Testimoniale

Testimonial Nicu Budan

Stenyon Demol Construct - Credit.ro

Nicu Budan

Director General Stenyon Demol Construct

Pareri credit cu garantie imobiliara

  • Extinderea retelelor de canalizare si apa, inclusiv trotoare si terasamente, infrastructura drumuri – in 12 judete importante din Romania, dintre care pot fi enumerate Bucuresti, Ilfov, Olt, Dolj, Bihor.
  • Lucrari statie epurare in Cluj. Ecologizarea gropilor de gunoi din Gherla, Turda si Huedin. Canalizari, podete, santuri drenare apa in Olt.
  • Demararea lucrarilor de ecologizare a gropii de gunoi Patarat, Cluj, canalizare si apa in Salonta, Bihor, canalizari in Teleorman – in comunele Bacalesti si Maldaieni.

Sunt doar o parte dintre lucrarile pe care Stenyon Demol Construct le-a realizat in ultima perioada, multe dintre ele fiind posibile datorita imprumutului cu garantie imobiliara pe care Nicu Budan, Director General al companiei, l-a contractat de la credit.ro.

 

„Activitatea pe care Stenyon Demol Construct o intreprinde este una dinamica – terasamente drumuri, ecologizare gropi de gunoi, canalizari si apa, realizarea de parcari betonate. Avansarea unor astfel de lucrari si finalizarea lor la timp, necesita bani – investitii in materiale, inainte ca beneficiarii sa plateasca”, marturiseste Nicu Budan, Director General al organizatiei.

 

Un partener de afaceri i-a recomandat acestuia serviciile de finantare afaceri de la credit.ro, pentru a isi debloca proiectele si extinde aria de lucru. Nicu Budan a ales un credit cu garantie imobiliara, iar cu ajutorul investitiei primite a achizitionat utilajele necesare dezvoltarii – scule de mecanizare, linii de lipire cap la cap pentru apa, aparate de lipire prin electrofuziune, reusind totodata sa creeze 20 de noi locuri de munca. Dupa doar cateva luni, cifra de afaceri Stenyol Demol Construct a crescut considerabil, iar pentru 2018, reprezentantul companiei estimeaza un profit cu 25%-30% mai mare decat cel din anul precedent.

 

„Daca ar fi sa descriu relatia cu specialistii in consultanta financiara si de business de la credit.ro, as spune: rapiditate, flexibilitate, aplecare catre nevoile clientilor si transparenta. Voi continua sa apelez la serviciile lor ori de cate ori voi avea nevoie, pentru dezvoltarea afacerii mele”, mai spune Nicu Budan.

 

Cum a obtinut Nicu Budan un credit cu garantie imobiliara pentru dezvoltarea Stenyol Demol Construct

 

Creditul cu garantie imobiliara este una dintre cele mai populare si flexibile finantari. El se acorda pentru un maximum de 36 de luni, cu posibilitate de prelungire, pentru sume de pana la 5.000.000 lei.

Pentru contractarea unuia, sunt necesare doar doua documente:

  • Actele de identificare ale Societatii Comerciale
  • Actele care dovedesc ca garantia propusa – care poate fi o casa, un teren, un spatiu comercial, se afla in proprietatea solicitantului.

 

 Prin intermediul celor doua documente, poti afla in doar 10 minute daca imprumutul de care ai nevoie este posibil, respectiv in maximum 24 de ore vei primi suma solicitata.

Ce dobanda are un imprumut cu garantie imobiliara? In primul rand, aceasta este fixa, de 5% pe luna, fara alte comisioane si cu 7 zile perioada de gratie. De exemplu, pentru un credit de 10.000 lei, pe 12 luni, vei plati 1.128,25 lei lunar, suma finala rambursata fiind de 13.539,05 lei.

 

Ai si tu planuri mari, aparent imposibile?

Contacteaza-ne, si cat ai spune credit.ro te ajutam sa iti duci afacerea la nivelul urmator!

Alex Glavan

Administrator, Black Sea Projects Srl

Radulescu Catalin

Administrator, Maroon Bistro Cafe

Liviu Lazar

Administrator, Ideal Glass Concept Srl

Acreditari