Testimoniale

Testimonial Radulescu Catalin

Maroon Bistro Cafe - Credit.ro

Radulescu Catalin

Administrator Maroon Bistro Cafe

Catalin Radulescu, director Maroon Bistro Cafe, despre credit.ro

 

Unii antreprenori, aflati la inceput de drum, ar spune ca este mult mai usor a iti dezvolta afacerea, odata pornita, decat atunci cand o iei de la zero.

 

Noi ii contrazicem, iar clientii nostri sunt un bun exemplu.

 

Este greu sa investesti in dezvoltare atunci cand ai de platit salarii, furnizori, taxe. O poate confirma si Catalin Radulescu, fondator si director al Maroon Bistro Cafe, din Bucuresti, care a contractat un credit cu garantie imobiliara pentru extinderea afacerii sale, necesar amenajarii unei terase.

 

Antreprenorul a apelat la serviciile noaste pentru rapiditatea si transparenta cu care am fost recomandati, de catre un alt client. Chiar a doua zi avea sa primeasca finantarea de care avea nevoie pentru proiectul sau.

 

„Datorita acestui imprumut cu garantie imobiliara, de la credit.ro, am reusit ca in cateva luni sa imi dublez vanzarile restaurantului. Totodata, am creat si 5 noi locuri de munca, atat la bucatarie, cat si la bar si in zona de servire. Astazi, pot deservi un numar dublu de clienti in locatia mea si am scurtat timpii de asteptare pentru efectuarea de rezervari. In plus, activitatea inregistrata in timpul verii este cu 70% mai mare decat atunci cand serviciile restaurantului erau restranse, doar in interior”, marturiseste Catalin Radulescu.

 

Cum a obtinut Catalin Radulescu un credit cu garantie imobiliara pentru dezvoltarea Maroon Bistro Cafe

 

Creditul cu garantie imobiliara este una dintre cele mai populare si flexibile finantari. El se acorda pentru un maximum de 36 de luni, cu posibilitate de prelungire, pentru sume de pana la 5.000.000 lei.

 

Pentru contractarea unuia, sunt necesare doar doua documente:

  • Actele de identificare ale Societatii Comerciale
  • Actele care dovedesc ca garantia propusa – care poate fi o casa, un teren, un spatiu comercial, se afla in proprietatea solicitantului.

 

 Prin intermediul celor doua documente, poti afla in doar 10 minute daca imprumutul de care ai nevoie este posibil, respectiv in maximum 24 de ore vei primi suma solicitata.

 

Ce dobanda are un imprumut cu garantie imobiliara? In primul rand, aceasta este fixa, de 5% pe luna, fara alte comisioane si cu 7 zile perioada de gratie. De exemplu, pentru un credit de 10.000 lei, pe 12 luni, vei plati 1.128,25 lei lunar, suma finala rambursata fiind de 13.539,05 lei.

 

“Recomand credit.ro. Chiar au ajutat la evolutia business-ului meu!”, mai spune clientul nostru, gandindu-se deja la urmatorii pasi in dezvoltarea Maroon Bistro Café. Noi ii vom fi alaturi, ajutandu-l pas cu pas sa ia cele mai bune decizii.

 

Ai si tu planuri mari, aparent imposibile? Contacteaza-ne, si cat ai spune credit.ro te ajutam sa iti duci afacerea la nivelul urmator!

Nicu Budan

Director General, Stenyon Demol Construct

Alex Glavan

Administrator, Black Sea Projects Srl

Liviu Lazar

Administrator, Ideal Glass Concept Srl

Acreditari