Testimoniale

Mihai Catalin

Mai rar întâlnești oameni care se gândesc, înainte de toate, la client. Doresc să le mulțumesc, pe această cale, celor de la Credit.ro, pentru amabilitate, promtitudine, deschidere și seriozitate. Sunt mâna mea dreaptă în business-ul pe care îl am, atât prin susținerea financiară pe care mi-o oferă când am nevoie, cât și prin sfaturile cu ajutorul cărora reușesc să fac lucrurile...

Citește mai mult

Alex Glavan

Îi mulțumesc echipei Credit.ro pentru profesionalismul și promtitudinea de dau dovadă de fiecare dată când am nevoie de serviciile lor. Afacerea mea nu ar fi evoluat fără ei! M-au ajutat nu doar financiar, ci și cu sfaturi, gratuite, pentru a lua cele mai bune decizii și a reuși tot ceea ce îmi propun.

Citește mai mult

Nicu Budan

O echipă cooperantă, care se transpune în situația ta, se pliază pe nevoile tale și vine cu sfaturi utile, nu doar cu finanțarea solicitată. Un website bine pus la punct, cu informațiile necesare, care oferă transparență: cum scrie, așa se întâmplă.

Citește mai mult

Liviu Lazar

Deservire ireproșabilă, neașteptată! Am fost plăcut surprins de cât de bine sunt puse la punct procesele și relația cu clienții, atât pentru obținerea unui împrumut, cât și ulterior. Un nivel de comunicare dedicat, eficient, și întotdeauna deschiși să ofere sfaturi personalizate nevoilor tale, pentru a te ajuta pe deplin.

Citește mai mult