Testimonial Nicu Budan

Stenyon Demol Construct
Nicu BudanDirector GeneralStenyon Demol Construct

Păreri credit cu garanție imobiliară

  • Extinderea rețelelor de canalizare și apă, inclusiv trotoare și terasamente, infrastructură drumuri – în 12 județe importante din România, dintre care pot fi enumerate București, Ilfov, Olt, Dolj, Bihor.
  • Lucrări stație epurare în Cluj. Ecologizarea gropilor de gunoi din Gherla, Turda și Huedin. Canalizări, podețe, șanțuri drenare apă în Olt.
  • Demararea lucrărilor de ecologizare a gropii de gunoi Patarat, Cluj, canalizare și apă în Salonta, Bihor, canalizări în Teleorman – în comunele Băcălești și Maldaieni.

Sunt doar o parte dintre lucrările pe care Stenyon Demol Construct le-a realizat în ultima perioadă, multe dintre ele fiind posibile datorită împrumutului cu garanție imobiliară pe care Nicu Budan, Director General al companiei, l-a contractat de la credit.ro.

 

„Activitatea pe care Stenyon Demol Construct o întreprinde este una dinamică – terasamente drumuri, ecologizare gropi de gunoi, canalizări și apă, realizarea de parcări betonate. Avansarea unor astfel de lucrări și finalizarea lor la timp, necesită bani - investiții în materiale, înainte ca beneficiarii să plătească”, mărturisește Nicu Budan, Director General al organizației.

 

Un partener de afaceri i-a recomandat acestuia serviciile de finanțare afaceri de la credit.ro, pentru a își debloca proiectele și extinde aria de lucru. Nicu Budan a ales un credit cu garanție imobiliară, iar cu ajutorul investiției primite a achiziționat utilajele necesare dezvoltării – scule de mecanizare, linii de lipire cap la cap pentru apă, aparate de lipire prin electrofuziune, reușind totodată să creeze 20 de noi locuri de muncă. După doar câteva luni, cifra de afaceri Stenyol Demol Construct a crescut considerabil, iar pentru 2018, reprezentantul companiei estimează un profit cu 25%-30% mai mare decât cel din anul precedent.

 

„Dacă ar fi să descriu relația cu specialiștii în consultanță financiară și de business de la credit.ro, aș spune: rapiditate, flexibilitate, aplecare către nevoile clienților și transparență. Voi continua să apelez la serviciile lor ori de câte ori voi avea nevoie, pentru dezvoltarea afacerii mele”, mai spune Nicu Budan.

 

Cum a obținut Nicu Budan un credit cu garanție imobiliară pentru dezvoltarea Stenyol Demol Construct

 

Creditul cu garanție imobiliară este una dintre cele mai populare și flexibile finanțări. El se acordă pentru un maximum de 36 de luni, cu posibilitate de prelungire, pentru sume de până la 5.000.000 lei.

Pentru contractarea unuia, sunt necesare doar două documente:

  • Actele de identificare ale Societății Comerciale
  • Actele care dovedesc că garanția propusă – care poate fi o casă, un teren, un spațiu comercial, se află în proprietatea solicitantului.

 

 Prin intermediul celor două documente, poți afla în doar 10 minute dacă împrumutul de care ai nevoie este posibil, respectiv în maximum 24 de ore vei primi suma solicitată.

Ce dobândă are un împrumut cu garanție imobiliară? În primul rând, aceasta este fixă, de 5% pe lună, fără alte comisioane și cu 7 zile perioadă de grație. De exemplu, pentru un credit de 10.000 lei, pe 12 luni, vei plăti 1.128,25 lei lunar, suma finală rambursată fiind de 13.539,05 lei.

 

Ai și tu planuri mari, aparent imposibile?

Contactează-ne, și cât ai spune credit.ro te ajutăm să îți duci afacerea la nivelul următor!

 

Black Sea Projects Srl
Alex GlavanAdministratorBlack Sea Projects Srl
Maroon Bistro Cafe
Radulescu CatalinAdministratorMaroon Bistro Cafe
Ideal Glass Concept Srl
Liviu LazarAdministratorIdeal Glass Concept Srl