Testimonial Radulescu Catalin

Maroon Bistro Cafe
Radulescu CatalinAdministratorMaroon Bistro Cafe

 

Cătălin Rădulescu, director Maroon Bistro Cafe, despre credit.ro

 

Unii antreprenori, aflați la început de drum, ar spune că este mult mai ușor a îți dezvolta afacerea, odată pornită, decât atunci când o iei de la zero.

 

Noi îi contrazicem, iar clienții noștri sunt un bun exemplu.

 

Este greu să investești în dezvoltare atunci când ai de plătit salarii, furnizori, taxe. O poate confirma și Cătălin Rădulescu, fondator și director al Maroon Bistro Cafe, din București, care a contractat un credit cu garanție imobiliară pentru extinderea afacerii sale, necesar amenajării unei terase.

 

Antreprenorul a apelat la serviciile noaste pentru rapiditatea și transparența cu care am fost recomandați, de către un alt client. Chiar a doua zi avea să primească finanțarea de care avea nevoie pentru proiectul său.

 

„Datorită acestui împrumut cu garanție imobiliară, de la credit.ro, am reușit ca în câteva luni să îmi dublez vânzările restaurantului. Totodată, am creat și 5 noi locuri de muncă, atât la bucătărie, cât și la bar și în zona de servire. Astăzi, pot deservi un număr dublu de clienți în locația mea și am scurtat timpii de așteptare pentru efectuarea de rezervări. În plus, activitatea înregistrată în timpul verii este cu 70% mai mare decât atunci când serviciile restaurantului erau restrânse, doar în interior”, mărturisește Cătălin Rădulescu.

 

Cum a obținut Cătălin Rădulescu un credit cu garanție imobiliară pentru dezvoltarea Maroon Bistro Cafe

 

Creditul cu garanție imobiliară este una dintre cele mai populare și flexibile finanțări. El se acordă pentru un maximum de 36 de luni, cu posibilitate de prelungire, pentru sume de până la 5.000.000 lei.

 

Pentru contractarea unuia, sunt necesare doar două documente:

  • Actele de identificare ale Societății Comerciale
  • Actele care dovedesc că garanția propusă – care poate fi o casă, un teren, un spațiu comercial, se află în proprietatea solicitantului.

 

 Prin intermediul celor două documente, poți afla în doar 10 minute dacă împrumutul de care ai nevoie este posibil, respectiv în maximum 24 de ore vei primi suma solicitată.

 

Ce dobândă are un împrumut cu garanție imobiliară? În primul rând, aceasta este fixă, de 5% pe lună, fără alte comisioane și cu 7 zile perioadă de grație. De exemplu, pentru un credit de 10.000 lei, pe 12 luni, vei plăti 1.128,25 lei lunar, suma finală rambursată fiind de 13.539,05 lei.

 

“Recomand credit.ro. Chiar au ajutat la evoluția business-ului meu!”, mai spune clientul nostru, gândindu-se deja la următorii pași în dezvoltarea Maroon Bistro Café. Noi îi vom fi alături, ajutându-l pas cu pas să ia cele mai bune decizii.

 

Ai și tu planuri mari, aparent imposibile? Contactează-ne, și cât ai spune credit.ro te ajutăm să îți duci afacerea la nivelul următor!

 

Stenyon Demol Construct
Nicu BudanDirector GeneralStenyon Demol Construct
Black Sea Projects Srl
Alex GlavanAdministratorBlack Sea Projects Srl
Ideal Glass Concept Srl
Liviu LazarAdministratorIdeal Glass Concept Srl