NIR Online Gratuit!

Nota de Intrare si Receptie

  • Nota de intrare și Recepție ( NIR ) se elaborează la sosirea mărfurilor de la furnizor și la intrarea acestora în gestiunea unității. NIR-ul se completează întotdeauna în baza facturilor sau a avizului de însoțire a mărfii.

Poți emite note de intrare-recepție gratuit

  • Gestiona toate încasările și plățile, prin casă sau prin bancă, pentru a păstra o evidență exactă a clienților sau furnizorilor cu facturi achitate și facturi neachitate

Caracteristicile și avantajele folosirii Nirurilor Online

Cui se adresează Softul pentru emitere NIRURI nu necesita instalatalare. Nomenclator parteneri, nomenclator produse și servicii, nomenclator case și bănci.NIR cu sau fără adaos comercial. Programul de niruri online poate introduce note de intrare recepție cu adaos comercial (TVA), atunci când bunurile sunt încărcate într-o gestiune de tip magazin. Conținut: Preț de cumpărare + TVA, Preț de vânzare. Poate introduce note de intrare recepție fără adaos comercial, atunci când bunurile sunt încărcate într-o gestiune de tip depozit.Raportări Soft-ul nostru acordă raportări: note de intrare recepție, constatare diferențe, bonuri de consum, contralizare bonuri de consum, achiziții pe furnizor, achiziții detaliate. reține produsele și prețurile acestora de cumpărare și vânzare, datele de identificare ale furnizorilor. Unitățile de producție sau de prestări servicii care eliberează în consum integral materiile prime și materialele consumabile aprovizionate fără a fi necesară stocarea acestora, pot utiliza cu succes PSG. Pentru acest tip de societăți, soft-ul realizează automat notă de intrare recepție și constatare diferențe, precum și bonul de consum. De asemenea, păstrează o evidență a bunurilor consumate pe fiecare centru de cost în parte, atât din punct de vedere valoric, cât și al prețurilor și reperelor.Te invităm să aplici online pentru programul nostru de introducere NIR-uri gratuit, să îl testezi.ADMINISTREAZĂ-ȚI AFACEREA CU SUCCES!

Întrebări frecvente

Creezi NIRURI în mai puțin de un minut! Ai acces online de pe orice dispozitiv, oricând și oriunde! NIR Online reprezintă cel mai ușor, practic și modern program de gestiune!

Acreditari