Suntem o

COMPANIE CU
CAPITAL 100%
ROMÂNESC

CAPITAL
100%
Romȃnesc

IFN Imprumut SA
Companie cu capital 100% Romanesc.

Încă din 2009, încurajăm creșterea afacerilor locale. Prin serviciile de creditare și consultanță oferite, susținem creșterea companiilor Românești.

Despre:

Motto:
Noi nu colaborăm cu “clienți” , ci cu parteneri pe care îi sprijinim în toate nevoile pe care le au.
O afacere care salvează alte afaceri.

Cine suntem?
Credit.ro este site-ul oficial al companiei IFN Împrumut S.A. si face parte dintr-un grup de firme înființat în 2009, și înregistrat în Registrul General al
Băncii Naționale a României ca Instituție Financiară Nebancară, cu numarul RG-PJR-41-10330/2017 specializată în creditări multiple, și având capital 100% românesc. Până astăzi, am colaborat cu peste 10.000 de parteneri – persoane fizice și juridice, iar în prezent gestionăm o relație contractuală cu peste 500.

Misiune, Viziune și Valori:
Încă de la înființare, ne-am dorit să fim un real sprijin în dezvoltarea celor din comunitatea din care facem parte, să le înțelegem nevoile și să inovăm în permanență - spre a le oferi consultanță și servicii financiare ușor de înțeles și de folosit, și pentru a îi ajuta să își atingă potențialul maxim personal, profesional sau al business-ului.
Împreună cu misiunea, asumată, de a oferi cele mai rapide credite, ne-am stabilit o viziune, și o serie de valori pe care le respectăm cu strictețe:
    - Autodidacți. Întotdeauna am căutat și vom căuta să fim la curent cu toate noutățile. Să învățăm rapid, să fim deschiși la schimbare, pentru a putea să oferim produse și servicii financiare rapide și personalizate.
    - Simplitatea. Întotdeauna vom avea în vedere simplitatea și confortul. Dintotdeauna am căutat să facem lucrurile cât mai simplu, pentru a fi eficienți și a le oferi partenerilor noștri servicii ușor de înțeles și a-I ajuta cât mai rapid.
    - Buna colaborare. Să înțelegem, să întâmpinăm și să răspundem nevoilor partenerilor noștri.
    - Integritate. Să fim complet transparenți în relația cu partenerii noștri și să le oferim servicii la cele mai înalte standarde. Să fim onești și să ne păstrăm obiectivitatea în relația cu aceștia.
    - Respectul. Întotdeauna vom trata așa cum ne-ar plăcea să fim tratați.

Istorie

Deschiderea primei companii din Grup de consultanţă financiară.

Extinderea punctelor de lucru.

Intrarea pe piața creditelor cu garanție auto.

Lansarea primului serviciu de scontări online din România.

Inaugurare credit.ro și completarea serviciilor cu linii de credit pentru antreprenori.

Lansare IFN Împrumut S.A., societate cu capital 100% românesc.

Istoria continuă.Apariții în presă
Biz
Biz
Biz
Biz
Biz
Biz
Ce spun partenerii