Suntem o

COMPANIE CU
CAPITAL 100%
ROMÂNESC

CAPITAL
100%
Romȃnesc

IFN Imprumut SA
Companie cu capital 100% Romanesc.

Inca din 2009, incurajam cresterea afacerilor locale. Prin serviciile de creditare si consultanta oferite, sustinem cresterea companiilor Romanesti.

Despre

Motto:
Noi nu colaboram cu clienti , ci cu parteneri pe care ii sprijinim in toate nevoile pe care le au.
O afacere care salveaza alte afaceri.

Cine suntem?
Credit.ro este site-ul oficial al companiei IFN Imprumut S.A. si face parte dintr-un grup de firme infiintat in 2009, si inregistrat in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei ca Institutie Financiara Nebancara, cu numarul RG-PJR-41-10330/2017 specializata in creditari multiple, si avand capital 100% romanesc. Pana astazi, am colaborat cu peste 10.000 de parteneri – persoane fizice si juridice, iar in prezent gestionam o relatie contractuala cu peste 500.

Misiune, Viziune si Valori:
Inca de la infiintare, ne-am dorit sa fim un real sprijin in dezvoltarea celor din comunitatea din care facem parte, sa le intelegem nevoile si sa inovam in permanenta - spre a le oferi consultanta si servicii financiare usor de inteles si de folosit, si pentru a ii ajuta sa isi atinga potentialul maxim personal, profesional sau al business-ului.
Impreuna cu misiunea, asumata, de a oferi cele mai rapide credite, ne-am stabilit o viziune, si o serie de valori pe care le respectam cu strictete:
    - Autodidacti. Intotdeauna am cautat si vom cauta sa fim la curent cu toate noutatile. Sa invatam rapid, sa fim deschisi la schimbare, pentru a putea sa oferim produse si servicii financiare rapide si personalizate.
    - Simplitatea. Intotdeauna vom avea in vedere simplitatea si confortul. Dintotdeauna am cautat sa facem lucrurile cat mai simplu, pentru a fi eficienti si a le oferi partenerilor nostri servicii usor de inteles si a-I ajuta cat mai rapid.
    - Buna colaborare. Sa intelegem, sa intampinam si sa raspundem nevoilor partenerilor nostri.
    - Integritate. Sa fim complet transparenti in relatia cu partenerii nostri si sa le oferim servicii la cele mai inalte standarde. Sa fim onesti si sa ne pastram obiectivitatea in relatia cu acestia.
    - Respectul. Intotdeauna vom trata asa cum ne-ar placea sa fim tratati.

Istorie

Deschiderea primei companii din Grup de consultanta financiara.

Extinderea punctelor de lucru.

Intrarea pe piata creditelor cu garantie auto.

Lansarea primului serviciu de scontari online din Romania.

Inaugurare credit.ro si completarea serviciilor cu linii de credit pentru antreprenori.

Lansare IFN Imprumut S.A., societate cu capital 100% romanesc.

Istoria continua.

Aparitii in presa
Biz
Biz
Biz
Biz
Biz
Biz
Ce spun partenerii