Împrumuturile nebancare pentru persoane juridice au un caracter diferit, întrucât se impun alte reguli de creditare față de persoanele fizice. Cu toate acestea, în ultima perioadă au devenit tot mai populare în rândul celor aflați în căutarea unei finanțări pentru realizarea sau dezvoltarea afacerii lor. Și, pentru a veni în întâmpinarea acestei nevoi din piață, IFN-urile și-au dezvoltat diverse soluții de creditare, cum ar fi împrumuturi cu garanție imobiliară.

Credit cu ipoteca – finanțare persoane juridice?

Ofertele din România de finanțări persoane juridice au devenit tot mai maleabile, fiind acceptate diverse garanții – de la mașini la imobiliare. De departe cea mai populară, accesibilă și aleasă este opțiunea de credit cu ipoteca – pe case, vile, terenuri, spații comerciale și chiar de producție. Prin intermediul ei, IMM-urile și persoanele juridice pot obține împrumuturi nebancare de până la 5.000.000 lei, în cel mult 24 de ore.

Împrumuturi nebancare cu garanție imobiliară, păreri ale consultanților financiari

Persoanelor juridice care doresc contractarea unui împrumut cu ipoteca li se recomandă solicitarea unui credit în moneda în care își desfășoară afacerea. Din punct de vedere al obținerii împrumutului, avantajul pe care un IFN îl aduce este faptul că dobânda nu se calculează după indicele ROBOR, ceea ce se traduce în stabilitate, pe toată durata contractuală.

„Știi cât plătești pe tot parcursul rambursării împrumutului. Dobânda nu va fluctua, vei avea control total asupra afacerii tale, din punct de vedere financiar”, mărturisesc consultanții financiari.

Cum obții un credit cu garanție imobiliară persoane juridice?

Prin credit.ro, site-ul oficial al IFN Împrumut S.A., mediul de business este ajutat cu finanțări online, ce pot fi obținute rapid, în maximum 24 de ore. Mai mult, cei interesați sunt informați în doar 10 minute dacă aplicația lor pentru un credit nebancar este validă.

Creditul cu garanție imobiliară se adresează, în primul rând, Societăților Comerciale care au nevoie de finanțarea activității curente.

„Este un împrumut cu rate lunare egale sau bullet (după caz, solicitanții pot achita lunar doar dobânda, iar la finalul perioadei contractuale, creditul principal). Perioada pe care se poate realiza contractul de împrumut cu garanție imobiliară este, în cazul credit.ro, de 3 – 36 luni, desigur cu posibilitate de prelungire”, mai spun consultanții.

Obținerea unui credit cu garanție imobiliară depinde doar de două aspecte: prezentarea actelor de identificare ale Societății (CUI, Act Constitutiv), respectiv documentelor privind garanțiile propuse – ipotecă imobiliară rang 1 asupra imobilelor de tip apartamente, case, terenuri, spații comerciale sau industriale.

„Dintre cele mai importante avantaje, este faptul că nu se fac verificări în biroul de credit. Astfel, acest împrumut nebancar este potrivit și pentru restanțieri”.

Ai nevoie de un credit nebancar? Ia legătura cu echipa credit.ro și te vom ajuta să obții un credit cu garanție imobiliară. Chiar astăzi!